> Flipkart Daily Trivia quiz answers today 13 August 2021 – LIVE ANSWER TODAY

Flipkart Daily Trivia quiz answers today 13 August 2021

Flipkart Daily Trivia quiz answers today 13 August 2021


Hello guys! In this post you will get answers of various Flipkart quiz like Daily Trivia, Kya bolti public, Fake or not and many more contests.

Flipkart Daily Trivia quiz answers today 13 August, Flipkart is Second Largest E-commerce Site In India. In this contest held on Flipkart app you will get a chance to win :

Flipkart Daily Trivia quiz answers today 13 August 2021

Flipkart Gift vouchers.

Flipkart Super coins.

  Gems for remaining winners.

  Based On: General Knowledge

  Total Prizes: 1 Lakh + Prizes And much more.

Are you excited to know today’s Flipkart quiz answers? Flipkart Daily Trivia quiz answers today 13 August


Flipkart Daily Trivia quiz answers today 13 August

Game Name Flipkart Daily Trivia quiz 13 August 2021
Prize Supercoins, Gems, Vouchers & Prizes
Quiz Time 13 August, 11.59 PM To 12 PM
Available On Flipkart App Game
No. Of Winners 5000 +
Winners Announcement Immediately

 


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 12.03.2021 Today and Win Flipkart Gift Vouchers, Prizes, Super Coins

In Flipkart game zone section, 6 contest are running daily in which you can participate daily to win exciting prizes. You can find there answers in this post. If you want correct fastest answers daily for Flipkart Daily Trivia quiz answers today 13 August, then you are on perfect page.

Always Search On Google For liveanswertoday Flipkart Today Answers and Don’t Forget To Bookmark This Page. The Flipkart Video Contest start on 13 August 2021 at 12:00 am and till running on 13th August at 11:59 pm. Flipkart Daily Trivia quiz answers today 13 August


Flipkart Daily Trivia quiz answers today 13 August

Answer :Click here

Answer :Click here

Answer :Click here


Daily Flipkart Daily Trivia quiz answers today 13 August are here :

✔️] Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today 12 August 2021


Flipkart Daily Quiz requirements and details

To participate in the Flipkart Quiz, you must fulfil the below requirements:

  • Participant must be at least 18 years of age
  • Must have a valid Flipkart account and must log in using the same account
  • The Flipkart daily quiz is only available on the mobile app and not through the web version of the platform
  • The contest will run every day
  • Winners are announced within 15 days from the date of participation and the same can be viewed under the Gems/Rewards section in the app.

11 August Daily Trivia Quiz Answers

Q1: Which Aamir Khan Film Was Nominated For A BAFTA Award?

Answer: ( C) Rang De Basanti

Q2: In The Film Welcome, Which Two Creatures Are Present In Majnu Bhai’s Painting?

Answer: (A)  Horse And Donkey

Q3: Which Hindi Film Is Supposedly Based On The Life Of The Criminal ‘Abdul Latif’?

Answer: (A)   Raees

Q4: An Actor From Which Film Was Awarded A Posthumous Oscar Award For Best Supporting Actor?

Answer: (A)   The Dark Knight

Q5: Lan McKellen Plays The Role Of Which Superhero In The X-Men Universe?

Answer: (C) Magneto

10 August Daily Trivia Quiz Answers

Q1: Which Is Is The Oldest And Largest Branch Of Christianity?

Answer 1: (A) Roman Catholicism

Q2: One Of The Most Expensive Indian Artwork Ever Sold Was By F N Souza. What Was Is It Titled?

Answer 2: (A) Tamil Nadu

Q3: One Of The Most Expensive Indian Artwork Ever Sold Was By F N Souza. What Was Is It Titled?

Answer 3: (A) Birth

Q4: Sonia Gandhi Succeeded Whom As The INC President In 1998?

Answer 4: (C) Sitaram Kesri

Q5: Standing Up To 1.8 M, The Tallest And Heaviest Cattle Breed Originated In

Answer 5: (A) Italy

9 August Daily Trivia Quiz Answers

Q1: Which Country’s Players Will Not Be A Part Of Asia XI For T20Is Vs World XI In Bangladesh?

Answer: (B) PAKISTAN

Q2: In Which City Of Australia Is The Boxing Day Test Match Played Every Year?

Answer: (A) MELBOURNE

Q3: Who Was The First Golfer Of African American Descent To Win The Masters Tournament?

Answer: (A) TIGER’S WOOD’S

Q4: Which Sport Traces Its Origin To The Roman Game Of Paganica?

Answer: (A) GOLF

Q5: Which Of These Is One Of The World’s Four Major Golf Tournaments?

Answer: (B) U.S.OPEN

8 August Daily Trivia Quiz Answers

Q1: In 2019, Which Bollywood Actor Launched His Son With The Film Pal Pal Dil Ke Paas?

Answer: (B) Sunny Deol

Q2: Which Of These Cricketers Was Named After Their Mother’s Favorite Musician?

Answer: (A) Sachin Tendulkar

Q3: Inventory, Optimisation, Overhaul And Shut Down Are Episode Titles Of Which Web Series?

Answer: (B) Kota Factory

Q4: Which Actor Has The Highest Number Of Filmfare Nominations For Best Actor?

Answer: (A) Amitabh Bachchan

Q5: If The Indian Version Of ‘The Office’ Is Set In Wilkins Chawla, The US Version Is Set In

Answer: (C) Dunder Mifflin

7 August Daily Trivia Quiz Answers

Q1: Which Is The First State To Be Mentioned In Our National Anthem?

Answer 1: (A) PUNJAB

Q2: What Country’s Solid Green Flag Was Replaced In August 2011?

Answer 2: (C) LIBYA

Q3: Which Billie Eilish Song Was Named ‘Song Of The Year’ At The Grammy Awards 2020?

Answer 3: (A) BAD GUY

Q4: Which Apple Product Got Its Name From The Film ‘2001: A Space Odyssey?

Answer 4: (A ) IPod

Q5: Where Would You Find The Largest Number Of Portuguese-Speaking People?

Answer 5: (A) BRAZIL

6 August Daily Trivia Quiz Answers

Q1: Which Of These Is Not Included In A Suit Of Cards?

Answer: (B) POWN

Q2: Which Batsman Has Hit The Most International Sixes For India?

Answer: (A) ROHIT SHARMA

Q3: Which Batsman Has Hit The Most International Sixes For India?

Answer: (A) GOA

Q4: Which Premier League Club Is Owned By Fenway Sports Group Of The USA?

Answer: (A) LIVERPOOL F C

Q5: Who Is Captain Of Wisden’s IPL Team Of The Decade?

Answer: (A) ROHIT SHARMA

5 August Daily Trivia Quiz Answers

Q1: Wonder Woman Is A Sequel To The 2017 Film Wonder Woman.

Answer: (A) 1884

Q2: Who Among These Was A Part Of The Film Housefull 4?

Answer: (A) NAWAZUDDIN SIDDIQUI

Q3: Jamtara, A City In __ Shares Its Name With A Netflix Series.

Answer: (B) JHARKHAND

Q4: Hellaro__film Won The National Award For Best Feature Film.

Answer: (A) GUJARATI

Q5: Which Recent Netflix Film Is Adapted From The Book ‘I Heard You Paint Houses’?

Answer: (C) THE IRISHMAN

4 August Daily Trivia Quiz Answers

Q1: Which Of These Terms Would You Not Associate With The Indian Parliament?

Answer 1: (A) Answers Hour

Q2: Vidhana Soudha Is The Seat Of The State Legislature Of Which State In Southern India?

Answer 2: (B) Karnataka

Q3: Who Recently Became The 3rd Indian To Win The ICC ODI Cricketer Of The Year Award?

Answer 3: (A) Rohit Sharma

Q4: Which UNESCO World Heritage Site Was Designed By Frederick William Stevens In 1887?

Answer 4: (A) Victoria Terminus

Q5: Who Became The Most Nominated Living Director With 9 Oscar Nominations?

Answer 5: (B) Martin Scorsese

3 August Daily Trivia Quiz Answers

Q1: Which IPL Team Bought Priyam Garg, The Indian Team’s U-19 World Cup Captain?

Answer 1: (C) KKR

Q2: Who Has Been Chosen The Captain Of Kings XI Punjab For IPL 2020?

Answer 2: (B) KL Rahul

Q3: Which Manchester City Footballer’s Middle Name Is Shaquille?

Answer 3: (C) Raheem Sterling

Q4: Who Became IPL 2020’S Most Expensive Indian Buy At 76.75 Crores?

Answer 4: (A) Piyush Chawla

Q5: Who Set The Record For Being Bought In IPL Auctions For The Most Number Of Times?

Answer 5: (A) Jaydev Unadkat

2 August Daily Trivia Quiz Answers

Q1: In The 2020 Film Panga, Kangana Ranaut Plays The Role Of A

Answer 1: (A) Kabbadi Player

Q2: The Film Mardaani 2 Is Based In Which City?

Answer 2: (A) Kota

Q3: The First Academy Award To Be Won By An Indian Was Awarded In Which Of These Categories?

Answer 3: (A) Costume Design

Q4: In Housefull 4, Akshay Kumar’s Character Bala Was A Prince Of Which Kingdom?

Answer 4: (C) Madhavgad

Q5: Which Famous Hollywood Film Was Sent To Theaters With The Codename- Pound Foolish?

Answer 5: (B) IT

1 August Daily Trivia Quiz Answers

Q1: Who Was The First Indian To Hold The Post Of Governor-General Of India?

Answer 1: (B) C Rajgopalachari

Q2: Who Was Given The Best Female International Cricketer Award By The BCCI For 2018-2019?

Answer 2: (C)  Poonam Yadav

Q3: Which State’s Government Recently Became The First To Challenge CAA In Supreme Court?

Answer 3: (C)  Kerala

Q4: Which Country Recently Shot Down A Ukrainian Airplane Carrying 170 People?

Answer 4: (A) Iran 

Q5: Which Island Was Called Ilha Formosa By Portuguese Sailors When They First Visited It?

Answer 5: (A)  Taiwan


Guess what Flipkart quiz answers today 13 August 2021

 

Flipkart Daily Trivia quiz answers today 13 August 2021

Conclusion :- We update daily quiz answers on this website, and if you like are work then don’t forget to share our site with your friends and family. All the best for the contest.

Flipkart Daily Trivia quiz answers today 13 August 2021

Leave a Comment